dimecres, 30 de setembre del 2009

CONSULTA A ARENYS

Que si només han votat el 40% del cens a Arenys de Munt segons tele 5, i que a la resta, el 60%, n’han passat olímpicament perquè no ho entenen o no ho volen entendre. Possiblement també perquè no els dóna la gana, per ignorància o perquè ja sabem qui son, tenen la desgràcia de pensar només en espanyol.

Aquests nouvinguts que no us identifiqueu amb el poble català, els de la ignorància política, els que ens heu imposat el castellà a Catalunya por cojones, per mi ja podeu marxar tots, no us necessitem per res. A part, hi ha allò que en diuen respecte. Catalunya us ha respectat i acollit quan a la vostra terra eren uns moments de gana i xapó, per tots els que s’han integrat a Catalunya, que desgraciadament no son majoria. L’exemple d’Arenys un 60% que no han votat. Son els que no porten la Catalunya al cor, la Catalunya que us ha acollit i respectat, cosa que no teníeu a la vostra terra, la Catalunya espoliada per l’Imperio i, amb tot, us ha donat comprensió i tot el que tenia. Una Catalunya privada de llibertats i odiada pels mateixos republicans espanyols, acollia als quasi morts de gana de l’Espanya profunda, maltractada pel caciquisme.

Aquests, desgraciadament, molts continuen pensant en espanyol. Continuen essent de su tierra al marge del sentimentalisme, em costa entendre-ho i us posaré un exemple: si jo m’hagués trobat a Catalunya amb el fet d’haver de passar per les misèries que heu passat vosaltres, circumstàncies aquestes que m’haguessin obligat a traslladar-me a Andalusia, per exemple, i allà, m’hagués trobat tot el que heu trobat vosaltres a Catalunya... per mi, viva Andalucía. Si no enteneu això, teniu un greu problema d’hispanitat imperialista crònic molt greu, pràcticament únic al món, o és que només enteneu la veu i les ordres del cacic?



Joaquim Pugnau Vidal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada