dilluns, 4 d’abril del 2011

riart s'acomiada al Ple

Riart agraeix el tracte rebut durant aquesta legislatura

El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió i exalcalde de Solsona va fer una valoració de la legislatura aquest cap de setmana

14:34
VOTA LA NOTÍCIA
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto

D.P./SOLSONA El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió i exalcalde de Solsona, Jordi Riart, va fer una valoració de la legislatura en el torn de precs i preguntes del ple celebrat dijous passat, la darrera sessió ordinària d'aquest mandat. Riart va definir la legislatura d'accidentada, "tant en l'àmbit personal com d'equip de govern", però "a part d'això hi ha hagut molts acords (i també desacords)", va puntualitzar. Amb tot, Riart va voler remarcar que "m'he sentit molt còmode en aquelles qüestions en les quals hi ha hagut un debat" i també "molt respectat", un fet que "els vull agrair, si més no a títol personal".

Quant a l'alcalde, David Rodríguez, va remarcar que Riart "ha tingut el privilegi i l'honor de ser l'alcalde de la ciutat, una experiència que ningú no ens pot treure". El batlle va recordar que encara hi ha un ple extraordinari previst abans de tancar la legislatura, però va voler deixar constància de la "relació cordial" que hi ha hagut amb l'oposició. Rodríguez considera que "sempre hem sabut distingir entre la política i l'àmbit personal", per això considera que "ens hem de felicitar tots plegats".

Pisos Zona Gran Vía 2

Pisos Nuevos de 1 a 3 habs. Cerca FGC y metro L9. PisosNuevosPlazaEuropa.com

Pisos nuevos Barcelona

Los más baratos del Eixample. 1, 2 y 4 habs. Entrega 2011. Promoecoqualitat.com/Barcelona

Promollar Futur

Venda de pisos d'obra nova al centre de Sant Cugat del Vallès. www.promollar.es


COMPARTIR

2 comentaris

#2 - Isidre Molas el día 04-04-2011 a las 17:26:51
Us n'heu adonat que quan ja havien fet fora el Riart (després del pacte tripartit de despatxos) es van acabar totes les mogudes vehiculades bàsicament a través del Celsona? Evidenment ja manaven aquells que els pseudointelectuals (Abella, Davesas, Rojigualdo, etc.) volien. Si ara guanya (i pot fer govern) l'Algué ja tornarem a veure els escrits al Celsona: un que la dreta això i allò, l'altre que vol vol entrar a la Catedral, i amunt i avall, etc.
#1 - Montserrat Vila el día 04-04-2011 a las 16:24:44
Els temps ens farà veure que en Riart ha estat un extraordinari alcalde per Solsona. Quatre anys d'una gestió insuperable que només dos accions (molt ben controlades pels de l'oposició al seu dia) varen ser suficients perquè no pogués repetir, l'avinguda Sant Jordi (uns rics que no volien pagar el que els hi corresponia per sol edificat) i el pati de l'escola Setelsis (conflicte molt ben aprofitat i estudiat per part del Comú per desgastar-lo i la direcció de l'escola, també del Comú, amb les seves vergonyoses manifestacions i crits als plens de l'Ajuntament)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada